fbpx

O NAS

Spoznajte člane 

ekipe Kiddoow

Spoznajte nas, Kiddoow družino, kdo smo, kako smo začeli, kje delamo in kako nastanejo naši produkti.

… Odpeljimo se po dolgi in zanimivi poti iskanja in uresničitve sanj … 

Družina, prijatelji in
sodelavci

Vse to smo člani ekipe, ki jo danes sestavlja že devet članov. Adi je naš »šef«, direktor, ki je začel tlakovati našo pot. Vedno ima zadnjo besedo in je pripravljen poslušati vse naše nore ideje, ki jih želimo realizirati. Rebeka in Janja delava v pisarni, iščeva ideje, piševa in riševa, ustvarjava, uriva možgane in »teživa« direktorju in vsem delavcem, da pravočasno zaključijo projekte in vse naročene izdelke. Včasih sva pač »sitni«. Rok je naš ustvarjalec, arhitekt, oblikovalec in glavni mizar. Obvlada svoje delo in brez njega bi naše ideje še vedno ostale nekje zadaj, v sanjah. Marijan, Denis, Joži in Matej so naši preostali pridni mizarji, ki vedno poskrbijo za brezhibne izdelke. In še seveda naši najmlajši člani ekipe, ki morajo preizkušati naše izdelke, pri tem pa se začuda nič ne pritožujejo, Neja, Jaša in Jaka. Troje odkritih mnenj, idej, vragolij in lepih spominov. To smo mi, vsak zase in hkrati skupaj!

Začetki naše mizarske poti segajo v leto 1995, ko smo sprva sodelovali s prijatelji, znanci, znanci prijateljev in kmalu nadaljevali z večjimi podjetji in prvimi večjimi projekti. Po vzponih, padcih, trdem delu in predvsem z vztrajnostjo smo postali trdno podjetje, danes imenovano Rajles, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. Nismo veliko podjetje, imamo pa velike ideje in sanje, ki jih bomo nekoč dosegli. Vsak član k podjetju prispeva delček sebe in s svojimi idejami pomaga dopolnjevati in nadgrajevati načrte in vizijo za boljšo prihodnost. Leta 2019 smo pričeli proizvajati izdelke otroškega programa, ki smo ga poimenovali Kiddoow.

Začetek poti

Kako smo prišli do ideje

Starši smo, mizarji smo, seveda smo želeli sami narediti posteljice za naše otroke. Verjetno so preizkusili več modelov postelj, kot smo si mislili. Naš cilj je bil narediti popolno posteljico za malčke in za starše, ki še kdaj zaspijo ob njih, za šolarje in za najstnike. Ampak kako narediti kakovostno, trajnostno, estetsko dovršeno, preprosto sestavljeno posteljo? Zagotovo je bil največji projekt, kako čim lažje in čim hitreje sestaviti posteljo, ki ne bo vsebovala tisoč vijakov, katerih na koncu ne ločimo več niti po dolžini. Ja potem pa naredimo posteljo brez vijakov. In to nam je tudi uspelo. Ponosni smo na svojo idejo, na svoje postelje in seveda na vso ostalo pohištvo, ki je narejeno premišljeno, kvalitetno in s srcem.

Naše sanje so velike in vemo, da se bodo nekoč uresničile. Nekaj stopničk smo že prehodili, saj naše ideje rastejo, naše pohištvo se je rodilo in kmalu ga boste lahko videli v trgovinah po celotni Evropi. Naše poslanstvo je izdelovati pohištvo, ki je premišljeno oblikovano, kakovostno izdelano, ki je varno za otroke in s katerim bodo otroci in starši zadovoljni. Zaradi čudovitih odzivov naših strank, je naše zadovoljstvo toliko večje in naše želje po ustvarjanju še večje. Vi nam dajete motivacijo in skupaj z vami raste tudi naša blagovna znamka Kiddoow – elegantno, kakovostno in igrivo pohištvo, ki spodbuja ustvarjalnost, domišljijo in razvoj naših otrok.

Sanje, vizija, cilji

… Nadaljujmo pot od ideje do izdelave končnega izdelka…

Lastna pohištvena proizvodnja Rajles

Vso otroško pohištvo, ki ga lahko poiščete v naši spletni trgovini, je popolnoma naše. Začeli smo z idejo, nadaljevali z oblikovanjem, nenazadnje pa smo ga tudi sami naredili. Z izdelavo notranjega pohištva imamo že skoraj 30 let izkušenj in pri ustvarjanju nečesa novega smo pozorni na vsak detajl. S sodobnimi stroji si pomagamo pri izrezovanju in oblikovanju posameznih kosov pohištva. Na takšen način zmanjšamo odpadno količino materiala in prihranimo na času. Nato nadaljujemo ročno, vsak kos pohištva gre iz ene v drugo roko: brusimo, poliramo, lakiramo z za otroka varnimi in s certifikati izbranimi laki in natančno preverjamo vsak detajl in kakovost.

Vezana plošča bukve najvišjega kakovostnega razreda je naša prva in prava izbira. Nismo je izbrali naključno, temveč premišljeno. Bukev smo izbrali zaradi njene trdnosti, žilavosti in odpornosti proti obrabi. Zaradi svoje konstrukcijske trdnosti pomembno vpliva na stabilnost in življenjsko dobo vseh naših Kiddoow izdelkov.

Izbrali smo bukev

Varnost je na prvem mestu

Vedno in povsod je najpomembnejša varnost. Še posebej kadar gre za naše otroke. To spoštujemo tudi pri izdelavi pohištva Kiddoow. Vso izdelano pohištvo ima varno zaključene in zaobljene robove, zato je strah pred poškodbami odveč. Čeprav je pohištvo brez vijakov, je zaradi dobro premišljene sestave močno stabilno, se ne maje in tudi po nekaj letih, ne škripa. Naše pohištvo ima dvo letno garancijo. Vedno dosegljivi so tudi rezervni deli, ki jih zaradi poškodbe ali zaradi želje po spremembi, želite zamenjati.

Verified by MonsterInsights