fbpx

DOSTAVA

Dobavni rok na območju Slovenije za artikle, ki so na zalogi je 10-20 delovnih dni po prejetju plačila po predračunu oziroma s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem skladišču, se rok dobave naročila podaljša za okvirno 3 – 6 tednov. Trudimo se, da so izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, dostavljeni v najkrajšem možnem času.

Dostavo izdelkov opravlja Pošta Slovenije ali podjetje Rajles d.o.o. Za nakup izdelkov v vrednosti do 99,99 € se obračuna poštnina v vrednosti 3,90 €, nad vrednostjo 100 € pa je poštnina brezplačna. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdane izdelke. Stroške dostave poravnate skupaj z zneskom naročila. Ob hkratnem naročilu več izdelkov, se strošek dostav ne sešteva. Dostavljavci naročene izdelke dostavijo do vhoda na navedenem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju in montaža izdelka niso vključeni v ceno.

Izdelke, ki ste jih naročili v naši spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v našem podjetju Rajles d.o.o., Janškovo selo 24a, 3320 Velenje. Naročene izdelke lahko prevzamete, ko so le-ti pripravljeni na prevzem. Ko so izdelki pripravljeni za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte, ki ste jo vpisali. Stroškov dostave, v primeru osebnega prevzema izdelkov, ni.

Verified by MonsterInsights