fbpx

POGOJI POSLOVANJA

      1. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine in podatki o podjetju

Splošni pogoji spletne trgovine Kiddoow so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Spletno trgovino Kiddoow upravlja podjetje Rajles d.o.o. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine Kiddoow, pravice uporabnika ter poslovni odnos med podjetjem in kupcem. Pred uporabo naše spletne strani www.kiddoow.com pazljivo preberite spodaj navedene pogoje poslovanja. Podjetje Rajles d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe pogojev v spletni trgovini Kiddoow. Z uporabo spletne strani www.kiddoow.com izrazite svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji poslovanja.

Osnovni podatki o podjetju:

Naziv: Rajles, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.

Blagovna znamka: Kiddoow

Naslov: Janškovo selo 24a, 3320 Velenje

Davčna številka: SI40944905

Matična Številka: 6112854000

IBAN: SI56 0317 6100 0475 522, SKB d.d.

Osnovni kapital: 7.500 €

Vpis v register Okrožnega sodišča v Celju: Srg 2012/6021

      2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku, razen v primeru izdelave izdelka po meri, ki imajo posebej določen rok dobave),
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop; poleg tega tudi to, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

      3. Ponudba izdelkov

Informacije in fotografije o izdelkih so posodobljene in točne. Za morebitne napake se opravičujemo in nam jih je možno sporočiti na info@kiddoow.com. Kadar artikli niso na zalogi, je to jasno označeno na spletni strani ali vas o tem obvestimo po elektronski pošti.

      4. Potek nakupa

Izdelke v naši spletni trgovini lahko naročite prek interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Naročanje v naši spletni trgovini je varno in enostavno, saj so izdelki razvrščeni v kategorijah.

Oddaja naročila:

Kupec želeni izdelek doda v košarico s klikom na gumbek »Dodaj v košarico«. V zgornjem delu strani se izpiše »Izdelek je dodan v košarico«. Kupec lahko nadaljuje z nakupom ali pritisne »Prikaži košarico«. Hkrati se v desnem zgornjem kotu beleži število izdelkov in skupni znesek, ki ga ima kupec v košarici. Med izbiranjem izdelkov lahko kupec vedno preveri kaj že ima v košarici, tako da pritisne »Prikaži košarico«. Če je kupec z nakupom zaključil, lahko nadaljuje s postopkom zaključka naročila in klikne na okvirček »Na blagajno«. To dejanje bo kupca preselilo na stran Košarica, kjer je viden celoten povzetek košarice. Preverite vse izbrane izdelke in količino, ki ste jo izbrali. Na tem mestu lahko uporabite kodo za popust s klikom na polje »Unovči kupon«. S klikom na »Nadaljuj na blagajno« boste prišli na mesto za vnos vaših podatkov. Izpolnite podatke o kupcu: ime in priimek, naslov, telefon, e-poštni naslov. Na desni strani izberete še način dostave in način plačila. S strinjanjem naših pogojev zaključite nakup s klikom na gumb »Kupite sedaj«. Vaše naročilo je bilo sprejeto.

Naročilo sprejeto:

Po oddaji naročila kupec prejme elektronsko sporočilo, da je bilo naročilo sprejeto. V sporočilu so zapisani podatki o naročilu, ki jih je kupec izbral. V primeru, da zaradi kakršnekoli računalniške napake elektronskega sporočila o potrditvi ne bi prejeli, nas o tem nemudoma obvestite na info@kiddoow.com. Če se kupec odloči za preklic naročila, nas mora o tem obvestiti na info@kiddoow.com, kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu.

Naročilo potrjeno:

Naročilo bo šlo v nadaljnjo obdelavo ob zaznavi plačila kupca. Če ste izbrali plačilo po predračunu, imate pet dni časa za plačilo naročila. Po petih dneh se naročilo izbriše. Ko bo plačilo zaznano, vas v roku dveh delovnih dni obvestimo, da smo prejeli plačilo za vaše naročilo. Račun za vaše naročilo boste dobili ob prejemu izdelkov. Na računu so vsi podatki v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan pred oddajo naročila preveriti pravilnost podatkov. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Naročilo odpremljeno:

Ko bo naročilo pripravljeno na prevzem, kupca o tem obvestimo po elektronski pošti. O odstopu od pogodbe si lahko preberete na povezavi Reklamacija in vračilo blaga.

Naročilo pripravljeno na osebni prevzem:

Če ste se odločili za možnost osebnega prevzema, vas po elektronski pošti obvestimo, da je naročilo pripravljeno za osebni prevzem.

      5. Načini plačila

V spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

 • PLAČILO PO PREDRAČUNU

Predračun boste prejeli na elektronski naslov takoj po zaključenem nakupu v spletni trgovini. Dobili boste vse potrebne podatke za plačilo. Račun prejme plačnik računa in ne prejemnik, če je to druga oseba. Rok plačila predračuna je pet dni. Po petih dneh ne jamčimo rezervacije za naročene izdelke.

Rajles, d.o.o., Janškovo selo 24a, 3320 Velenje

IBAN: SI56 0317 6100 0475 522, SKB d.d.

 • PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI

Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, zato je vaša varnost 100 % zagotovljena. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa in American Express.

      6. Cene

Vse cene izdelkov so v EUR in vsebujejo DDV in so na voljo vsem uporabnikom spletne trgovine. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Lahko se zgodi, da je podatek o ceni napačen ali se cena spremeni med obdelavo naročila. Podjetje si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila tudi v primeru sprememb cen po ceniku in podražitve surovin. Kupcu bomo omogočili odstop od nakupa ali pa mu ponudili rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave.

      7. Kode za popust

Občasno uporabnikov socialnih omrežij pošljemo promocijske kode oziroma kode za popust. Kode lahko najdete tudi na naslovni strani oglasnega sporočila ali vam jo pošljemo v elektronskem sporočilu. Koda prinaša različne ugodnosti: nižjo ceno ali darilce on nakupu. Vsaka koda je časovno omejena in se jo mora izkoristiti v omejenem roku, sicer je neveljavna. Promocijsko kodo se izkoristi tako, da se na blagajni vnese v posebno okence »Koda kupona« in potrdi s klikom na gumb »Unovči kupon«. Promocijske kode med seboj niso združljive. Kupec lahko ob vsakem nakupu izkoristi le eno kodo za popust. Kodo za popust po oddanem naročilu ni mogoče naknadno vpisovati, upoštevati ali spreminjati.

      8. Brezplačno darilo

Kupce občasno nagradimo z brezplačnim darilom pod našimi pogoji. Podjetje Rajles d.o.o. si pridružuje pravico, da darilo izbere samo. Daril oziroma brezplačnih izdelkov, ki jih kupci dobijo brezplačno ob nakupu, ni možno vrniti ali zamenjati za drugo darilo. Če se kupec odloči za vračilo izdelkov, se s tem zaveda in obveže, da mora vrniti tudi darilo, ki ga je pri nakupu prejel.

      9. Dostava

Dobavni rok na območju Slovenije za artikle, ki so na zalogi, je 10-20 delovnih dni po prejetju plačila po predračunu oziroma s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni na zalogi v našem skladišču, se rok dobave naročila podaljša za okvirno 3 – 6 tednov. Trudimo se, da so izdelki, naročeni v naši spletni trgovini, dostavljeni v najkrajšem možnem času.

Dostavo izdelkov opravlja Pošta Slovenije ali podjetje Rajles d.o.o. Za nakup izdelkov v vrednosti do 99,99 € se obračuna poštnina v vrednosti 3,90 €, nad vrednostjo 100 € pa je poštnina brezplačna. Znesek poštnine po celotni Sloveniji je enoten, preračunan glede na znesek nakupa v naši spletni trgovini. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdane izdelke. Stroške dostave poravnate skupaj z zneskom naročila. Ob hkratnem naročilu več izdelkov, se strošek dostav ne sešteva. Dostavljavci naročene izdelke dostavijo do vhoda na navedenem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju in montaža izdelka niso vključeni v ceno.

Izdelke, ki ste jih naročili v naši spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v našem podjetju Rajles d.o.o., Janškovo selo 24a, 3320 Velenje. Naročene izdelke lahko prevzamete, ko so le-ti pripravljeni na prevzem. Ko so izdelki pripravljeni za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte, ki ste jo vpisali. Stroškov dostave, v primeru osebnega prevzema izdelkov, ni.

      10. Pravica do odstopa potrošnika od podobe

Kupec izdelkov blagovne znamke Kiddoow ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14 dneh od prevzema izdelka podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe. Pri tem mu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Rok začne šteti en dan po datumu prevzema izdelka. Izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe nam vrnite na naš e-mail: info@kiddoow.com ali nam ga pošljite na naslov Rajles d.o.o, Janškovo selo 24a, 3320 Velenje. Izdelek je potrebno vrniti podjetju Rajles d.o.o. najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu pogodbe. Edini strošek, ki ga ima kupec v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelka. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo in so ob dostavi zavrnjene.

Kupec vrne izdelek na naslov: Rajles d.o.o., Janškovo selo 24a, 3320 Velenje

Vrnjen izdelek bomo sprejeli pod naslednjimi pogoji:

 • Izdelek mora biti v originalni embalaži – nepoškodovana in v nespremenjeni količini;
 • Izdelek ne sme biti poškodovan, sestavljen in ponovno razstavljen;
 • Izdelek ne sme biti predhodno uporabljen.

Če zgoraj navedeni pogoji niso izpolnjeni, podjetje Rajles d.o.o. ni dolžno sprejeti vrnjenega izdelka. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je izdelek, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika in je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam. Takšen izdelek ni primeren za vračilo. Podjetje Rajles d.o.o. kupcu vrne vsa opravljena plačila v zvezi s pogodbo v roku 14 dni po prejemu izpolnjenega obrazca za odstop od pogodbe na njegov transakcijski račun. Plačilo v gotovini ni mogoče. Podjetje Rajles d.o.o. lahko zadrži vračilo do prejetja vrnjenega izdelka.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus ali koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR kupca se vrne le maksimalno vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne kupcu kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR kupca.

Enaki pogoji poslovanja veljajo pri vračilu izdelka s stvarno napako.

Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov najdete tukaj.

Poškodovano blago:

V primeru, da vam je dostavna služba dostavila paket, ki ima vidno poškodbo embalaže, ali v njem manjka vsebina in kaže znake odprtja, lahko kupec takšen paket zavrne. Če kupec takšen paket že sprejme vas prosimo, da nas takoj obvestite na tel.: 040 776 720 ali na e-mail: info@kiddoow.com in sprožili bomo postopek reklamacije pri dostavni službi. Dostavljen paket pustite v enakem stanju kot ste ga prejeli – v originalni embalaži. Skupaj z dostavno službo bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

      11. Stvarna napaka

Napaka je stvarna kadar:

 • izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet,
 • izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana,
 • izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane,
 • je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in podjetju Rajles d.o.o. omogočiti, da stvar pregleda. Podjetje Rajles d.o.o. ne odgovarja za stvarne napake na izdelku, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bil izdelek izročen.

Kupec izdelka nas mora o morebitni stvarni napaki obvestiti v zakonsko določenem roku in nam omogočiti pregled izdelka. Izdelek bomo primerjali z drugim, brezhibnim izdelkom enake vrste. Obrazec za prijavo stvarne napake nam pošljite na e-mail: info@kiddoow.com ali nam ga pošljite na naslov Rajles d.o.o, Janškovo selo 24a, 3320 Velenje. Če se podjetje Rajles d.o.o. z reklamacijo strinja in prizna obstoj napake, mora kupca o tem obvestiti najkasneje v osmih dneh po prejemu obrazca za prijavo stvarne napake. Kupec lahko v primeru ugoditve stvarne napake od prodajalca zahteva, da:

 • odpravi napako na izdelku ali
 • izdelek z napako zamenja z novim, brezhibnim izdelkom ali
 • dobropis v vrednosti izdelka ali
 • vrne plačan znesek.

Obrazec za prijavo stvarne napake najdete tukaj.

      12. Garancija

Vsi izdelki blagovne znamke Kiddoow vključujejo garancijo, ki velja 12 mesecev od dneva izdaje računa. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu. Za uveljavljanje garancije mora kupec predložiti originalen račun (žig podjetja Rajles d.o.o., datum prodaje, podpis prodajalca) in izpolnjen reklamacijski zapisnik, ki ga najdete na spletni strani www.kiddoow.com. Če kupec nima dokumentov ali jih je izgubil, garancije ne priznamo.

Garancija preneha veljati v naslednjih primerih:

 • poškodb, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev s strani kupca,
 • napačne uporabe, vzdrževanja izdelka,
 • popravila s strani nepooblaščene osebe,
 • vgraditve neoriginalnih sestavnih delov izdelka,
 • poškodb, ki so nastale zaradi višjih sil (poplave, potresi in podobno),
 • obrabe izdelka, ki je posledica vsakodnevne uporabe.

Garancijska izjava:

 • Izdelek bo ob prodaji brezhiben in funkcionalen, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom, navodili za uporabo in bo pravilno sestavljen.
 • Rezervni deli so zagotovljeni v času garancijske dobe in tudi izven nje.
 • Na vašo zahtevo bomo, v času garancijske dobe, na svoje stroške poskrbeli za pomanjkljivosti na izdelku, zaradi katerih ta ne deluje pravilno. Izdelek bomo popravili v roku 45 dni od prijave reklamacije. Če izdelek ne bo popravljen v predpisanem roku, ga bomo na vašo zahtevo zamenjali z novim.
 • Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na izdelku.
 • Če ni drugače označeno, velja garancija na ozemeljskem območju Republike Slovenije.

Obrazec za vračilo izdelka v garancijo najdete tukaj.

      13. Nagradne igre

Splošne določbe: Organizator nagradne igre je podjetje Rajles d.o.o., Janškovo selo 24a, 3320 Velenje. Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah.

Pravila sodelovanja v nagradni igri: Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup izdelkov blagovne znamke Kiddoow. Sodelujejo lahko fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. En udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje le enkrat. Sodelovati ne morejo osebe, ki so zaposlene pri podjetju Rajles d.o.o. ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

Nagradno žrebanje: Dobitnike nagrad določi funkcija računalniškega izbora naključno ali jih določi komisija organizatorja. Rezultat žreba je dokončen. Pritožba ni mogoča. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema obveščen po elektronski pošti. Nagrajenec je dolžan pisno potrditi prevzem nagrade v roku treh dni in podati podatke, potrebne za prevzem nagrade (ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov) na elektronski naslov info@kiddoow.com. V kolikor izžrebanec v roku treh delovnih dni ne posreduje vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da nagrade ne želi prejeti in je organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

Varstvo osebnih podatkov: Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme podatke, pridobljene od udeležencev nagradne igre, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja. Organizator nagradne igre si pridružuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade.

Objava pravil nagradne igre: Udeleženci nagradne igre z oddajo svojih podatkov prek vnosne forme na tej strani soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

      14. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se bo po vseh močeh trudil vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. V primeru težav lahko uporabniki pošljejo pritožbo na elektronski naslov info@kiddoow.com ali po klasični pošti Rajles d.o.o., Janškovo selo 24a, 3320 Velenje. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Podjetje Rajles d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Podjetje Rajles d.o.o. si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Skladno z zakonskimi normativi podjetje Rajles d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Podjetje Rajles d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

      15. Avtorske pravice

Spletna stran www.kiddoow.com in vsi podatki, slike izdelkov, grafične in video vsebine na spletni strani so last podjetja Rajles d.o.o. in so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

      16. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ponudnik bo osebne podatke uporabljal izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Podjetje Rajles d.o.o. bo hranilo naslednje podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, elektronski naslov, telefonsko številko ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce v spletni trgovini. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan ponudniku posredovati svoje osebne podatke v pravilni obliki. Uporabnik je za varovanje osebnih podatkov odgovoren tudi sam, tako, da poskrbi za ustrezno programsko zaščito svojega računalnika. Vse podrobne informacije o obdelavi osebnih podatkov najdete v poglavju Politika zasebnosti.

      17. Komunikacija

Podjetje Rajles d.o.o. bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne, prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Verified by MonsterInsights